0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Temmuz 2020 Pazar 17:51:00 - Güncelleme:12 Temmuz 2020 Pazar 18:01:00

Ankaragücü - Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Ankaragücü'ne konuk oluyor. Sarı kırmızılı takımda kaptanlık pazubendi genç Emin Bayram'a verildi.

Eryaman Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak Ankaragücü - Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu.

Galatasaray'da Donk sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

Galatasaray'ın 17 yaşındaki stoperi Emin Bayram, Süper Lig'de ilk kez bir maçta 11'de yer alacak. Fatih Terim, 2003 doğumlu Emin Bayram'ı sahaya kaptan olarak çıkaracak.

İlk 11'ler şöyle:

Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Faty, Lukasik, Lobzhanidze, Scarione, Michalak, Orgill

Galatasaray: Okan, Linnes, Emin, Marcao, Saracchi, Seri, Belhanda, Taylan, Emre, Ömer, Adem

GALATASARAY'DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Galatasaray, sakatlık ve cezalılar nedeniyle MKE Ankaragücü maçında birçok futbolcusundan yararlanamayacak. Kiralık sözleşmesi sona erdiği için takımdan ayrılan Henry Onyekuru'nun yanı sıra sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Fernando Muslera ve Florin Andone, sakatlığı bulunan Mario Lemina ve cezalı olan Sofiane Feghouli, başkentte sahaya çıkamayacak. Sakatlığı nedeniyle son 3 maçta görev yapamayan Radamel Falcao'nun da yarın sahaya çıkması beklenmiyor.

Etiketler : Galatasaray Ankaragücü Eryaman stadı sakatlık Galatasaray sakat Donk futbol spor haber Galatasaray kadro Emin Bayram kaptan Emin Bayram Fatih Terim
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX