0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Nisan 2021 Pazar 09:00:00 - Güncelleme:11 Nisan 2021 Pazar 09:00:00

Probiyotik tüketerek kanseri önleyebiliriz

Bağışıklığı güçlendiren probiyotiklerin, kanseri önleyici ve tedavi edici etkileri olduğunu söyleyen Diyetisyen Eda Balcı, "Probiyotikler, gıdalarla alınan makro besin öğelerinin, mineral ve vitaminlerin emilimini artırır" dedi.

Bağışıklığı güçlendiren probiyotiklerin, kanseri önleyici ve tedavi edici etkileri olduğunu söyleyen Diyetisyen Eda Balcı, "Probiyotikler, gıdalarla alınan makro besin öğelerinin, mineral ve vitaminlerin emilimini artırır" dedi. Balcı, "Probiyotiklerin yeterli miktarda alındığında sağlık açısından çok yararlı. probiyotiklerin mide - bağırsak florasındaki doğal dengenin korunmasına yardımcı oluyor. Probiyotikler, gıdalarla alınan makro besin öğelerinin, mineral ve vitaminlerin emilimini artırır. Gastrointestinal hastalıkların tedavisinde, bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, alerji gelişiminin önlenmesinde faydalıdırlar. Kanseri önleyici ve tedavi edici etkileri vardır" diye konuştu.

Etiketler : probiyotikler mide - bağırsak florası Gastrointestinal hastalıkları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX