0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Şubat 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:10 Şubat 2019 Pazar 08:00:00

'Hırs gözünü kör etti'

Kızının velayeti elinden alınan Şeyma Subaşı, sosyal medyada eski eşi Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü. 'Hırs adamın gözünü kör eder' şeklinde paylaşım yapan Şeyma, sonra da 'Bana neden bu kadar takıntılısın' yazdı. 

Geçen sene dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, ani bir kararla aralık ayında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Aradan kısa bir süre geçmişken Şeyma Subaşı’nın Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşadığı iddialarının ortaya atılması, ünlü televizyoncunun karşı atağa geçmesine neden oldu. 

VİLLASINI DA BOŞALTTI

İlk olarak 30 Ocak günü Adalar Adliyesi’nde görülen davayla ‘Şeyma sürekli yurtdışında’ diyerek kızı Melisa’nın velayetini alan Ilıcalı, 125 bin lira olan aylık nafakayı 115 bin liraya düşürttü. Bebek'te oturduğu lüks villayı da boşaltmak zorunda kalan Şeyma Subaşı, sessizliğini bozdu.  

Önceki gece bir köpeğin uçurum kenarından kartalı yakalamak için hamle yaptığı fotoğrafı paylaşan Subaşı, altına da “Hırsın ne demek olduğunu anlatan en güzel fotoğraf. Hırs adamın gözünü kör eder! Hırs gelir, göz kararır. Hırs gider yüz kızarır” notunu yazdı. 

DUR DURAK BİLMİYOR

Dün de gün boyu paylaşımlarına devam eden Şeyma, fotoğrafını paylaşarak, “Neden bana bu kadar takıntılısın” yazdı. Anlaşmalı boşanmanın ardından karşılıklı atışmaların başlaması sosyal medya kullanıcıları tarafından “Ortalık karışacak” şeklinde yorumlandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX