0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ocak 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:19 Ocak 2018 Cuma 01:09:00

Savcıya farklı halka farklı konuşuyor

Silahlı eğitim kampı yalanından savcılıkta çark eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mitingde aynı yalanı söylemeye devam etti.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Tokat ve Konya’da silahlı eğitim kampları var” iddiasına ilişkin savcıya ifade verdi, “Kampların olup olmadığı, devletin imkanlarıyla tespit edilebilir. Ben önemli bir duyumu basınla paylaştım” diyerek çark etti. 

ELİNDE BELGE YOK

Daha sonra Ankara’da açıklamalarda bulunan Akşener, “Tokat ve Konya'da silahlı eğitim kampları bulunduğu iddiasıyla ilgili elinizde bir belge var mı” sorusu üzerine, “Elimde belge bilgi olmuş olsa bunu zaten savcılığa sunarım. Kuvvetli bir duyum olarak paylaştım. İyi ki de paylaşmışım, çok mutluyum, İçişleri Bakanlığı soruşturma ve inceleme başlattı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bir soruşturma başlattı” dedi. 

ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR

“İddianızın arkasında mısınız?” sorusuna Akşener, “Ben iddiamın arkasındayım tabii. Ama bunu ispatlayamam. Sadece bilgime başvuruldu, herhangi bir sıfatla değil, bu iddianın sahibi olarak” karşılığını verdi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX