0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Eylül 2020 Perşembe 12:14:00 - Güncelleme:24 Eylül 2020 Perşembe 21:47:00

MGK Başkan Erdoğan başkanlığında, Serrac sonrası Libya'yı, Doğu Akdeniz'i ve koronayı görüşmek üzere toplandı!

Başkan Erdoğan'ın başkanlık ettiği MGK, Serrac sonrası Libya'yı, Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri, terörle mücadele konuları ve koronayla mücadele konularını görüşmek üzere Beştepe'de toplandı.

Milli Güvenlik Kurulu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Gündemde, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler, Serrac sonrası Libya ve terör örgütü PKK/PYD operasyonları var.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Milli Güvenlik Kurulu toplantısına başkanlık ediyor. Doğu Akdeniz'deki sıcak gelişmeler ve bölgesel konuların değerlendirileceği toplantıda "Serrac sonrası Libya" başlığı da MGK toplantısının gündeminde yer alacak.

TRT'de yer alan habere göre Türkiye, Doğu Akdeniz'de sahadaki kararlılığını vurgularken, diplomatik adımlarını da sürdürüyor. 1-2 Ekim tarihlerindeki Avrupa Birliği Liderler Zirvesi öncesinde, hem masa hem sahadaki son durum değerlendirilecek.

GÜNDEM MADDESİ "SERRAC SONRASI LİBYA"

Libya'da Başbakan Fayiz es-Serrac'ın ekim ayı sonunda görevi bırakacak olması "Serrac sonrası Libya" başlığı da MGK toplantısının gündeminde yer alacak.

SINIR ÖTESİ TERÖR OPERASYONLARINA DEVAM

Terör örgütü PKK ve uzantılarına yönelik yurt içinde ve sınır ötesinde kararlılıkla devam eden operasyonlar gündemde olacak.

Etiketler : Başkan erdoğan mgk libya doğu akdeniz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX