0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Haziran 2019 Cuma 12:03:00 - Güncelleme:28 Haziran 2019 Cuma 12:20:00

Mehmetçik'ten terör örgütü PKK'ya son uyarı! "Teslim ol" bildirileri dağıtıldı

Kahraman Mehmetçiklerimizin Hakurk'ta yürüttüğü Pençe Harekatı'nda yeni bir gelişme yaşandı. Terörle mücadelede amansız mücadele eden kahramanlarımız, terör örgütü PKK mensubu teröristlerin teslim olması için bildiri dağıttı.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Hakkari Çukurca ilçesinde tespit edilen teröristlere yönelik operasyonda bir kahraman askerimiz şehit oldu. 27 Mayıs'tan bu güne kadar devam eden Pençe Harekatı'nda yeni bir gelişme yaşandı.

TSK'ya bağlı uçaklardan yerleşim yerlerine yakın noktalara bildiri dağıtıldı. Terör örgütü PKK'ya yönelik dağıtılan bildiride teröristlere "Örgüt üyesinin, örgütün faaliyeti çerçevesinde herhangi bir suçun işlenişine iştirak etmeksizin sadece gönüllü olarak örgütten ayrıldığını resmi makamlara bildirmesi halinde hakkında cezai hüküm olunmaz" ibareleri yer aldı.

Türkçe, Kürtçe ve Arapça şeklinde hazırlanıp dağıtılan bildiriler kırsal alana yakın olan noktalara atıldı.
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX