0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Haziran 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:23 Haziran 2019 Pazar 08:00:00

Havalimanı ve otogarlarda seçim yoğunluğu

CHP adayının sandık oyunları nedeniyle yenilenen seçimde oy kullanacak binlerce İstanbullu, tatillerini yarıda keserek kente döndü. 

CHP adayı lehine 31 Mart'taki tezgahlanan oyunlar ve oy hırsızlıkları nedeniyle binlerce İstanbullu tatillerini yarıda kesmek zorunda kaldı. Memleketlerine ya da deniz kıyılarına tatile giden İstanbullu seçmenlerin oy vermek için dönüşleri otogar ve havalimanlarında yoğunluğu neden oldu. Otobüs firmaları Anadolu'nun birçok kentinden İstanbul'a ek seferler düzenlemek zorunda kaldı. 

BİR GÜNLÜK BOŞLUK 

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, sadece bu güne özel Antalya genelindeki tesislerde bir boşluk doğduğunu belirterek, “İptaller olmadı, sadece tarih değişikliği yapanlar oldu, hem uçak hem acente hem de konaklama anlamında” dedi. İstanbul'da havalimanlarında yoğunluk gözlenirken Esenler Otoğarı'nda otobüsler perona girmek için sıra bekledi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX