0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Nisan 2017 Pazartesi 11:13:00 - Güncelleme:17 Nisan 2017 Pazartesi 11:58:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Cumhurbaşkanı Özal'ın kabrini ziyaret etti

Rahmetli Özal'ın 24. ölüm yıldönümü nedeniyle mezarı başında tören düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halk oylaması sonrası ilk olarak merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kabrini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Özal'ın mezarının ardından Adnan Menderes'in de kabrini ziyaret etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 24’üncü yıldönümünde 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın mezarını ziyaret etti. Erdoğan, Turgut Özal için düzenlenen anma törenine katıldı. Buradaki ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra da Adnan Menderes'in kabrini ziyaret etti. 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MESAJ YAYINLADI

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Erdoğan’ın yazılı mesajı şu şekilde: "Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, milletimizin yetiştirdiği seçkin devlet adamlarından ve siyasetçilerden biri olarak, ülkemizin kalkınmasına katkıları, değerli icraat ve hizmetleriyle her zaman saygıyla yad edilecektir. Seksenli yıllarda ülkemizde demokrasinin tekrar canlanmasında da önemli rol oynayan merhum Özal, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’a vefatının 24. yıl dönümünde Allah’tan rahmet diliyor; kendisini saygıyla anıyorum"

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX