0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Aralık 2018 Pazar 23:13:00 - Güncelleme:24 Aralık 2018 Pazartesi 01:00:00

Başkan Erdoğan'dan CHP'ye: Hiç mi bu ülkenin ve milletin yanında yer almayacaksınız?

Başkan Erdoğan, Arnavutköy’de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Dünya, Türkiye’nin insani diplomasiden savunma sanayine kadar ortaya koyduğu başarıları konuşuyor, CHP’nin dili bunların hiçbirini ifade etmeye varmıyor. Suriye’de gerek sahada, gerek diplomaside elde ettiğimiz neticeleri herkes takdir ediyor, bir tek ana muhalefet ve onunla aynı yolda ilerleyen terör örgütünün güdümündeki parti feryadı figan ile karşı çıkıyor” dedi.

İsrail’in bu saldırısına verdiği cevaba karşı, CHP’den cevap gelebileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yahu sizin tek misyonunuz, bu ülkeye ve millete karşı muhalefet yapmak mı? Hiç mi herhangi bir mücadelesinde bu ülkenin ve milletin yanında yer almayacaksınız? Hiç mi bir konuda yerli ve millî duruş göstermeyeceksiniz? Hiç mi yalansız, iftirasız bir sözünüz, bir siyasetiniz olmayacak? Sizin hiç mi hasbi ve harbi bir işiniz olmayacak?” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin en büyük talihsizliğinin, CHP gibi bir ana muhalefet partisine sahip olması olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi ülkesini bırakıp Paris sokaklarını karıştıranlara destek olmaya giden bir anlayıştan Türkiye’ye hayır gelmeyeceğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üstelik destekledikleri kesimlerin ne dediğinden, ne istediğinden bile haberleri yok. Göstericilerin talep listesine baksalar, üç-beş konuyu çıkarttığınızda bizim 16 yıldır Türkiye’de yaptığımız reformları istediğini göreceksiniz. Tabii bunların her işi böyle, sabun köpüğü misali hava olduğu için, balon olduğu için, eminiz Paris’e gittiklerinde de öyle avare avare dolaşıp geri döndüler” değerlendirmesinde bulundu.

Tüm hayatları yasaklarla, yıkmakla geçmiş olanlardan inşa edici, yapıcı, ön açıcı siyaset beklemenin beyhude olduğunu bildiklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ama yine de milletimiz adına umut etmek istiyoruz. Ne diyelim? Her şeyin hayırlısı, muhalefetin de hayırlısı” diye ekledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX