0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Temmuz 2021 Perşembe 12:30:00 - Güncelleme:01 Temmuz 2021 Perşembe 12:30:00

Başkan Erdoğan'dan aşı mesajı: Hamdolsun 50 milyon dozu aştık

Kaynak: AA

ABONE OL

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Koronavirüs salgınıyla mücadelede en etkili silahımız olan aşıda, hamdolsun 50 milyon dozu aştık. Hayırlı uğurlu olsun." açıklamasında bulundu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Yakın zamanda devreye alacağımız yerli aşımız TURKOVAC ile inşallah Kovid-19'la mücadelemizi çok daha güçlü şekilde sürdürecek, Türkiye'yi sağlıklı yarınlara taşıyacağız" ifadesinde bulundu.

Türkiye, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında aşılamada rekor sayılara ulaştı. Son sayıyı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından duyurdu. Erdoğan Twitter'dan paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı: "Koronavirüs salgınıyla mücadelede en etkili silahımız olan aşıda, hamdolsun, 50 milyon dozu aştık. Hayırlı uğurlu olsun.

Güçlü sağlık sistemimiz, sağlık çalışanlarımızın gayreti ve Milletimizin hassasiyetiyle birlikte yakın zamanda devreye alacağımız yerli aşımız TURKOVAC ile inşallah KOVİD-19'la mücadelemizi çok daha güçlü bir şekilde sürdürecek, Türkiye'yi daha sağlıklı yarınlara taşıyacağız."

Etiketler : KOVİD-1 koronavirüs salgını Türkiye Recep Tayyip Erdoğan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX