0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Aralık 2018 Perşembe 14:28:00 - Güncelleme:20 Aralık 2018 Perşembe 14:49:00

AK Partili Özkan, Meclis'te Türkçe'den anlamayan CHP'li vekillere Fransızca seslendi

Türkçe dilinden anlamayan CHP'li vekillere Fransızca seslenen AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın konuşması partisinin grubundan büyük alkış alırken, CHP masalarından "oooo.." sesleri yükseldi.

2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin maddelerinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulunda, CHP'li Engin Altay'ın atışmasına cevap veren AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'in sözleri AK Parti grubundan büyük alkış aldı. Yaptığı konuşmada kuvvetler ayrılığına dikkat çeken Özkan, CHP'ye Fransızca seslendi.

"HANGİ DİLDE KONUŞAYIM"

AK Partili Özkan, "İyi bir parlamenter böyle küçük dünyasına hapsolup kendi düşünceleriyle yasama faaliyeti yapamaz. İyi bir parlamenter sivil toplumda sendikalarda vatandaşların nabzını tutar. Biz işçisinin esnafın arasındayız. Biz öyle Etiler Modalarda değil. Vatandaşların arasında bize gelen talepleri kanun teklifi haline getirip sizin içinde bulunduğu parlamentoda yasama faaliyetlerine dönüştürüyoruz. Kuvvetler ayrılığı var. Hangi dilde konuşayım. "La séparation de power". Bakan bey gelirse neden geldi. Gelmezse hani Bakan. Onun için kuvvetler ayrıığı demek yasama, yürütme ve yargı erklerinin birbirini karşılıklı olarak denge ve denetim mekanizmasını hayata geçirmesidir." dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER - TIKLAYIN

Kaynak: Star.com.tr

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX