0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2020 Perşembe 23:06:00 - Güncelleme:22 Ekim 2020 Perşembe 23:06:00

Başkan Erdoğan Başkanlığı'nda Varlık Fonu'nda 2 saatlik kritik zirve

Kaynak: Akşam

ABONE OL

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün Türkiye Varlık Fonu A.Ş Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık yaptı.

Vahdettin Köşkü’nde gerçekleştirilen Türkiye Varlık Fonu A.Ş Yönetim Kurulu toplantısı basına kapalı olarak gerçekleşti. Turkcell’in Türkiye Varlık Fonu’na geçmesinin önünü açan genel kurulun hemen ertesi günü yapılan toplantı 2 saat sürdü.

Toplantı öncesi dün bir açıklama yapan Türkiye Varlık Fonu CEO’su Zafer Sönmez “1,5 yıldır devam eden ve gece gündüz çalışarak ş yürüttüğümüz hisse devri sürecini başarıyla tamamladık. Turkcell’in, bünyesinden yeni dünya markaları doğuracağına inanıyoruz” diye konuştu.

ERDOĞAN BAŞKANLIK ETTİ

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Erdoğan’ın başkanlığında, Başkan Vekili Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, üyeler Salim Arda Ermut, Hüseyin Aydın, Rıfat Hisarcıklıoğlu, Erişah Arıcan, Fuat Tosyalı ve Zafer Sönmez’den oluşuyor.

Etiketler : varlık fonu başkan erdoğan toplantı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX