0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Kasım 2017 Pazar 23:28:00 - Güncelleme:06 Kasım 2017 Pazartesi 11:13:00

Suudi Arabistan'da 8 yetkiliyi taşıyan helikopter kaza yaptı

Suudi Arabistan'da Prens Mansur bin Mukrin dahil 8 üst düzey devlet yetkilisini taşıyan helikopter kaza yaptı

Suudi Arabistan'da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu bir helikopterin düştüğü, helikopterdeki kişilerin hayatını kaybettiği bildirildi.
 

Suudi Arabistan resmi televizyonunun haberine göre, Abha Bölge Emiri Yardımcısı Prens Mansur bin Mukrin ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin düştüğü, olayda prens ve beraberindeki heyetteki herkesin hayatını kaybettiği belirtildi.
 

AA'nın haberine göre Prens Mansur ile beraber helikopterde Emir vekili Selman el-Cerişi, Emirlik Genel Sekreteri Salih bin Abdullah el-Kadi, Asir Bölge Tarım Bölümü Başkanı Fehd el-Fertiş, Asir Bölgesi Polis Müdürü Binbaşı Salih bin Süleyman el-Kerzai ve diğer yetkililerin olduğu ifade edildi.
 

Olay ile ilgili henüz ayrıntılı bilgi verilmedi.

 

PRENS MANSUR BİN MUKRİN KİMDİR?
 

Prens Mansur, Kral Selman tarafından 29 Nisan 2015’te 1. Veliahtlıktan azledilen Prens Mukrin bin Abdülaziz’in oğluydu. Mukrin’den sonra tahtın sıradaki varisi Muhammed bin Nayif olmuştu. Ancak Prens Muhammed de 21 Haziran’da azledilmiş, yerine Kral Selman’ın oğlu 33 yaşındaki Muhammed bin Selman getirilmişti.
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX