0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Ocak 2019 Perşembe 09:57:00 - Güncelleme:31 Ocak 2019 Perşembe 10:46:00

Katil İsrail askerleri Filistinli kız çocuğunu sokak ortasında katletti!

Filistin'in Doğu Kudüs bölgesinde sırt çantalı 16 yaşındaki kız çocuğu, peçesini açmadığı için katil İsrail askerleri tarafından sokak ortasında öldürüldü.

Katil İsrail askerleri Doğu Kudüs'teki al-Zaayim kontrol noktasından geçen peçeli ve sırt çantalı 16 yaşındaki kız çocuğunu, peçesini açmadığı gerekçesiyle ateş ederek öldürdü.

Filistin resmi haber ajansı WAFA, sırtında çantası ile okuldan evine dönmekte olan Samah Mubarak'ın katil İsrail askerleri tarafından kontrol noktasında vurulduğunu; Mubarek'in olay yerinde hayatını kaybettiğini duyurdu.
 

ÖLDÜRDÜKLERİ KIZA SİLAH DOĞRULTTULAR

Katil İsrail askerleri, peçesini açmadığı için öldürdüğü kızı, 'bıçakla saldırdı" sözleriyle suçladı. Ateş ederek öldürdükleri 16 yaşındaki kız çocuğunun son anları ise güvenlik kamerasınca kaydedildi. Yerel bir kanal tarafından kaydedilen görüntüde ise yerde cansız şekilde yatan kız çocuğuna, İsrail askerinin silah doğrultarak beklediği görülüyor. Görüntülerde, ölen kızın çantasını açan diğer askerlerin ise kitaplarla karşılaştıkları görülüyor.

(İHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX