0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2019 Çarşamba 09:43:00 - Güncelleme:20 Kasım 2019 Çarşamba 09:46:00

Fransa'da korkunç olay: Av köpekleri hamile kadını öldürdü

Fransa'da yaşanan korkunç olayda 29 yaşındaki hamile kadının köpeğiyle yürüyüş yaptığı sırada, av köpeklerinin saldırısına uğradığı ve öldüğü öğrenildi. Genç kadının ölümü sonrası ülke içerisinde av köpeklerine yönelik kısıtlama haberleri tekrar gündeme geldi.

TM Dijital Haber Merkezi 

Fransa'nın kuzeyinde Viller-Cotterets kentinde yaşanan korkunç olayda 29 yaşındaki hamile bir kadın, av köpeklerinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Paris'in 90 km kuzey batısında meydana gelen olay ülke gündemini sarsarken, genç kadının cesedinin cumartesi günü bulunduğu ortaya çıktı.

İngiltere merkezli yayım yapan The Guardian gazetesinde yer alan habere göre, 29 yaşındaki genç kadın başından ve vücudunun bir çok yerinden ısırılarak hayatını kaybetti. 

Köpek saldırılarına ilişkin polis soruşturma başlatırken, av köpeklerine yönelik düzenleme ülke gündemine tekrar geldi.

Paris merkezli avcılık derneklerinin açıklamalarına göre ise, ülke içerisinde 30 bin av köpeği bulunuyor ve bu köpekler her koşulda insana itaat etmek için eğitiliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX