0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Temmuz 2020 Cumartesi 13:45:00 - Güncelleme:18 Temmuz 2020 Cumartesi 13:45:00

Dünya bu olayı konuşuyor! Koronavirüs aşısını eşi ile birlikte denedi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dünyada yayılmaya ve can almaya devam ederken, Rus yatırım fonunun tepe ismi Kirill Dmitriev, eşiyle birlikte koronavirüs aşısı yaptırdığını ve elde edilen ilk sonuçların başarılı olduğunu söyledi.

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu CEO'su Kirill Dmitriev, kendisinin ve eşi Natalia Popova'nın yeni tip koronavirüs aşısı olduğunu iddia etti.

Rusya'da üretilen aşının üçüncü seviye denemelerine girdiğini belirten Dmitriev, kendisi ve eşinin vücudunda normal bir Kovid-19 hastasında bulunan antikorların iki katı kadar antikor bulunduğunu söyledi.

Rus CEO, Moskova'da geliştirilen aşının eylül ayında hazır olmasının beklendiğini belirtti. Kirill Dmitriev'in eşi Natalia Popova eski bir model ve televizyon sunucusu. Putin'in kızının en yakın arkadaşı da olan Popova'nın iki adet Afrika vahşi kedisini evinde beslediği biliniyor.

OXFORD'UN AŞISINA SİBER SALDIRI DÜZENLENDİ

Rus CEO'nun aşı konusunda ilerleme sağlandığı yönündeki açıklamasının, İngiltere'nin Rus hackerlerin Oxford Üniversitesi'nin üzerinde çalıştığı aşıya ilişkin siber saldırı düzenlediği iddialarının ardından gelmesi dikkat çekti.

Batılı istihbarat örgütleri, Rus istihbaratıyla bağlantılı bilgisayar korsanlarının yeni tip koronavirüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yürüten kuruluşlardan bilgi sızdırmaya yönelik faaliyet yürüttüğünü ileri sürüyor. Rus siber korsanların aşılara ilişkin hassas bilgileri çaldığı düşünülüyor.

Etiketler : koronavirüs korona aşısı denek
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX