0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Ekim 2020 Salı 11:50:00 - Güncelleme:06 Ekim 2020 Salı 12:33:00

Tüm dünyaya net mesaj! Karabağ'ın her karışına Azerbaycan bayrağı çekilecek

Kaynak: star.com.tr

ABONE OL

Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi Başkanı Sahiba Gafarova, Azerbaycan ordusunun işgal edilen toprakları düşmandan temizleyerek zaferler kazandığını belirterek, "Karabağ'ın her karışına Azerbaycan bayrağı çekilecek." dedi.

Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclis Başkanı Sahiba Gafarova, parlamentonun genel kurul toplantısında, Dağlık Karabağ'da işgalci Ermenistan kuvvetlerine karşı verilen mücadeleyle ilgili konuştu.

Gafarova, bugün işgalcilere karşı verilen savaşın Azerbaycan halkının kaderini etkilediğini, bu nedenle hayati bir sorunun çözümüne yönelik olduğunu ifade etti.

Gafarova açıklamasında, 'Kurtuluş savaşı yürüten ordumuz, yeni toprakları düşmandan temizleyerek zaferler kazanıyor. Karabağ'ın her karışına Azerbaycan bayrağı çekilecek.' dedi.

27 Eylül'de Ermenistan ordusunun işgal altındaki Karabağ'dan Azerbaycan sivil yerleşimlerine saldırması sonucu başlayan çatışmalar, Azerbaycan lehine devam ediyor.

Gafarova'nın belirttiği gibi kardeş ülkenin hedefi, BM kararlarıyla da Azerbaycan'a ait olduğu kabul edilen ancak, Ermenistan işgali altında olan Dağlık Karabağ'ın tamamen kurtarılması.

Etiketler : Azerbaycan Cumhuriyeti Azerbaycan Meclisi Sahiba Gafarova Ermenistan Ermenistan işgali Azerbaycan toprakları Dağlık karabağ Azerbaycan ordusu BM Türkiye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX