0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Şubat 2018 Pazar 13:44:00 - Güncelleme:11 Şubat 2018 Pazar 13:45:00

SARILARIN SÜLO

20 hafta boyunca rakipler tarafından ezberlenen Beşiktaş’ı izledikten sonra, 21.hafta alıştığımız ezber bozan takımı görmek, futbol kuraklığında yok olmaya yüz tutan zihinlere sağanak şeklinde yağdı. Zihin açtı, gözlerdeki perdeyi kaldırdı.

Kaptan, yazı aşırı bu köşeden serzenişleri duymuşçasına dümeni eline aldı ve kaptanlık brövelerini yeniden taktı. Orta sahada takımı rahatlatması bir yana, özlenen pas trafiğini öyle güzel yönetti ki, yerli tiki takanın mucidi Beşiktaş’ı yeniden seyrettirdi. Bu sene özellikle kanatlara mahkûm oluşunun ana sebebi, kaptanın verimsizliğiydi. Ancak kaptan öyle bir oyun oynadı ki, devre arası istatistik tablosunun en tepesinde alışılmışın dışında Oğuzhan yazıyor, Beşiktaş Oğuzhan’ın oyun zekâsı sayesinde ilk devrede 8 isabetli şut çekerek bu sezonun rekorunu kırdı. Oğuzhan yeniden siyah beyazlı orkestrada şef pozisyonuna soyununca ortaya bu futbol çıktı. Gördüğü sarı kart onu sadece 55 dakika izlememize sebep olsa da, Beşiktaş’ın zorlu fikstürünü ve Yusuf Namoğlu efektini de buna ekleyince Şenol Güneş’in Oğuzhan’ı kaybetmemek adına 55’te kenara almasını anlamlandırabiliriz.

Zorlu fikstür demişken, duydum ki her fırsatta resmi sitelerinden açıklama yazdıran sarıların Sülo, ligde oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine Aydınus atansın diye kulislere başlamış. O da yetmemiş, UEFA’ya yazı yazmış. Beşiktaş'ın 3.yıldızına sebep olan 2 şampiyonluk sorgulanmalı demiş. Elin oğlu yer mi? Gerekli cevabı hemen yapıştırmış. Görünen o ki, birilerinin Sülo’ya, armada bulunan yıldızın, palamut dalından farkını yeniden hatırlatması lazım.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX