0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Ekim 2015 Cumartesi 01:22:00 - Güncelleme:31 Ekim 2015 Cumartesi 01:26:00

Kıymetini bilelim

Çok şükür Cumhuriyetin 92'nci yılına kavuştuk ve ülkemizin her yerinde coşkuyla da kutladık.

Çok şükür Cumhuriyetin 92'nci yılına kavuştuk ve ülkemizin her yerinde coşkuyla da kutladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamalar Anıtkabir'de başlayıp, daha sonra başta Atatürk Kültür Merkezi olmak üzere, ülkemizin heryerinde devam etti ve çokta gösterişli, barış içerisinde gerçekleşti. İşin protokol kısmını bir kenara bırakalım da asıl vatandaşın içinden gelerek yaptıkları değişik etkinlikler beni mutlu etti. Mesela Boğaz Köprüsü'nden geçerken onlarca antika aracın konvoy halinde Türk bayrakları ile geçişleri harikaydı. 

Hainler amaçlarına ulaşamaz 

Yine ellerinde Türk bayrağı ile motorcuların şehir içinde tur atmaları. Tabii onları alkışlayan vatandaşların, kapalısı, açığı, yani her görüşteki insanın heyacanına şahit oldum. Elbette heyacanlı olacaklardı! Çünkü Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Arnavutuyla 92 yıl önce, Atatürk'ün önderliğinde Cumhuriyet hep beraber kuruldu. İnsanların Cumhuriyet heyecanını görünce çok şükür, inşallah Türkiye Cumhuriyeti'nin üstünde her ne kadar pis oyunlar oynansa bile, Allah'ın izniyle bu Cumhuriyet rejimine kimse zeval veremez dedim. Sevgili okuyucularım, her zaman ülkemizin, devletimizin, milletimizin, Cumhuriyetimizin kıymetini bilelim derim. Çünkü bu ülke çok kolay var olmadı. Bu devlet kurulmadan önce çok bedeller ödedi. Bugün her ne kadar birileri, ağızlarındaki salyaları akıtarak ülkemizi bölmekten bahsetseler de, hiç bir zaman bunu gerçekleştiremeyecekler. Tabi bizler içimizde devlet, millet, Cumhuriyet sevgisini tuttuğumuz müddetçe, hainler amaçlarına ulaşamazlar.Her zaman derim ki, Türkiye için en iyi rejim Cumhuriyet rejimidir. Çünkü Cumhuriyet bizleri din, dil, ırk, renk ayrımı yapmadan bir arada tutan, kişisel özgürlüklerin her daim varolduğu bir yönetim biçimidir. 

Allah fırsat vermesin 

Ya Cumhuriyet rejimi olmasa, işte o zaman Türkiye Afganistan, Pakistan ve Ortadoğu ülkelerinde olduğu gibi, her köşe başında bir cemaat veya başka bir grubun hüküm sürdüğü bir ülke olmaktan ileri gidemez. Sonrasında cemaatlerin veya grupların birbirleriyle sokakta çatışmalarına şahit oluruz. ALLAH bunlara fırsat vermesin! Söylediğim gibi Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Cumhuriyet rejiminin kıymetini bilelim. Ülkemiz, devletimiz, milletimiz üzerinde iç ve dış fitne odakları pis oyunların peşinde, bizler bu oyunlara gelmeyelim. Bakın demokrasi gereği seçme ve seçilme hakkına sahibiz ve yarın inşallah oy kullanacağız. Bu bize Cumhuriyet'in ve demokrasinin verdiği özgürlüktür, bunun kıymetini iyi bilelim.  Ne diyeyim, CENAB- I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH, CÜMLEMİZİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KIYMETİNİ BİLENLERDEN EYLESİN.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX