0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2015 Pazar 00:00:00 - Güncelleme:11 Ekim 2015 Pazar 00:00:00

Cumhurbaşkanı'na hakaret öyle mi!

Efendim CHP genel başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP genel sekreteri Gürsel Tekin, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) Cumhurbaşkanı'na hakareti düzenleyen 299 maddesinin yürürlükten kaldırılmasını istemişler. Bu iki CHP'li yönetici hazırladıkları yeni kanun tekliflerinde şöyle diyorlar: “Türkiye Avrupa Birliği'ne tam üyelik sürecinde, bu zamanda kişilerin olumlu eleştiri hakkı kadar olumsuz eleştiri hakkının da tam anlamıyla sağlanması gerekir”. Yani Cumhurbaşkanı'na hakareti önleyen 299'uncu maddenin yürürlükten kaldırılmasını istiyorlar. Bunlara göre devletin başına isteyen istediği gibi hakaret ve küfür edebilir, ağıza ne gelirse söyleyebilir. Bu kanun teklifini hazırlayan iki CHP'li Gürsel Tekine ve Sezgin Tanrıkulu'na hiç yakıştıramadım. Be kardeşim içinizde Tayyip Erdoğan alerjisi olabilir, sevmiyor da olabilirsiniz, Recep Tayyip Erdoğan'ı siyasi düşman olarak da görebilirsiniz. Devletin başında ve devleti temsil eden Cumhurbaşkanı'na nasıl, hakaret edilmesini, eleştirilmesini istersiniz? Sizin siyasi ahlakınız bu mu? Zaten sosyal medya siz CHP'lilerin elinde, internet sitelerinde, Cumhurbaşkanı'na acımasızca yalan yanlış iftiraları atıyor ve hakaretleri zaten yapıyorsunuz, bu yeterli değil mi? Daha ne istiyorsunuz. 

Kimse hakaret edemez 

Yok arkadaş yok cumhurbaşkanlığı makamında kim olursa olsun o makama ben kimsenin hakaret etmesine vatandaş olarak müsaade etmem. Bu devlet kolay var olmadı. Laçkalaşmanın anlamı yok. Sevgili okuyucularım. Şundan emin olunuz ki; bugün cumhurbaşkanlığı makamında, Recep Tayyip Erdoğan değil de CHP'li veya Ahmet Necdet Sezer gibi birileri olsaydı inanın bu iki CHP'li bu kanun taslağını hazırlamazlardı. Bu yaptıkları Erdoğan düşmanlığından başka bir şey değil. Görüyoruz ki her seçimde bütün partiler bir araya gelmelerine rağmen halk nezdinde bir Erdoğan edemiyorlar. Bu millet kimin hayırlı olup olmadığını çok iyi biliyor. Tekrar söylüyorum cumhurbaşkanlığı makamında kim olursa olsun o makamı temsil edenlere hakaret edilemez. Sadece Cumhurbaşkanı'na değil hiç bir insanoğluna hakaret edilemez. Sevmiyorsan, saymıyorsan bari tahammül edin. Bu arada cuma günkü yazıma cevap geldi. Hatırlarsanız yazımda vakıf bireysel emeklilikle ilgili eleştirilerim olmuştu. Yapılan yanlışlıkları yazmıştım. Vakıf bireysel emeklilikten yetkililer gazetemizi arayarak, yaşanan sorunun personelden kaynaklandığını ve en kısa sürede hatanın telafi edileceğini söylemişler. Zaten ben de yazımda personel hatası olduğunu ima etmiştim. İnşallah tez zamanda bu hata telafi edilir. Ne diyeyim. CANABI ALLAH İÇİMİZDEN DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE VAR OLAN SEVGİYİ SAYGIYI YOK ETMESİN. ALLAH DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX