0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Temmuz 2020 Pazartesi 22:17:00 - Güncelleme:27 Temmuz 2020 Pazartesi 23:02:00

İzmir'de otomobil üzerindeki sürücü ayaklarıyla araç kullandı

Kaynak: DHA

ABONE OL

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, iki kişi otomobilin üzerine oturarak yolculuk yaparken, biri direksiyonu ayaklarıyla kontrol etti. Kameralar o anları saniye saniye görüntüledi. Hareket halindeki aracın üstüne oturup direksiyonu ayağıyla kontrol eden sürücüye para cezası kesildi.

İzmir Çevreyolu Karşıyaka mevkiinde bir araçta yolculuk yapan kimliği belirlenemeyen iki kişi, otomobil seyir halindeyken sanruf bölümüne çıkarak yolculuk yaptı.

Aracın üzerinde oturanlardan birisi, direksiyonu tek ayağıyla idare etti. Tehlikeli yolculuk başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Video çeken vatandaşın 'Harikasınız' demesi de görüntülerde yer aldı.

PARA CEZASI KESİLDİ

Hareket halindeki aracın üstüne oturup direksiyonu ayağıyla kontrol eden sürücüye para cezası kesildi. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kız arkadaşıyla birlikte hareket halindeki otomobilin açılır tavan kısmına oturan ve direksiyonu ayağıyla kontrol eden sürücü gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir sürücünün kız arkadaşıyla otomobilin açılır tavan kısmına oturup ayağıyla direksiyonu kontrol ettiği görüntülerin sosyal medya hesaplarında paylaşılması üzerine çalışma başlattı.

İsmi açıklanmayan ve görüntülerden tespit edilen 09 LZ 840 plakalı otomobilin sürücüsü gözaltına aldı.

Ehliyetine el konulan sürücüye "trafiği tehlikeye düşürmek" suçundan para cezası uygulandı.

Hakkında adli işlem başlatılan sürücü serbest bırakıldı

Etiketler : izmir karşıyaka kamera
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX