0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Eylül 2020 Cumartesi 13:57:00 - Güncelleme:26 Eylül 2020 Cumartesi 13:57:00

İstanbul'un göbeğinde dehşet! Önce dövdüler ardından dereye attılar

Kaynak: DHA

ABONE OL

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 4 kişi geldiği restoran sahibini araç alım-satım bahanesiyle önce dışarı çıkardı, ardından uzun süre darp etti. Saldırganlar daha sonra da darp ettiği restoran sahibini 7 metre yükseklikten dereye atıp olay yerinden ayrıldı.

İstanbul Bahçelievler'de 4 kişi, bir restoran sahibini dövüp 7 metre yükseklikten dereye attı. Dehşet anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

DHA'da yer alan habere göre, İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde meydana gelen olayda, 4 kişi bir restoran sahibini araba alım-satım bahanesiyle dışarı çıkararak feci şekilde dövdü. Restoran sahibinden para isteyen saldırganlar, restoran sahibini darp ettikten sonra 7 metre yükseklikten dereye attı.

7 Temmuz'da gerçekleşen olayda, ağır şekilde yaralanan restoran sahibi çevredekiler tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Restoran sahibine dehşeti yaşatan 4 saldırgandan ikisi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen saldırganlar, çıkartıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

TEKRAR YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Daha sonra savcılık 2 saldırgan için yeniden yakalama kararı çıkarttı. Saldırganların birinin yakalanması için çalışma sürerken, 1 kişinin de de askerde olduğunu öğrenildi.

Etiketler : istanbul bahçelievler darp
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX