0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Nisan 2020 Pazar 16:34:00 - Güncelleme:19 Nisan 2020 Pazar 16:34:00

Akdamar Adası çiçek açan badem ağaçlarıyla büyülüyor

Van'da koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyarete kapatılan Akdamar Adası, havaların ısınması ve badem ağaçlarının çiçek açmasıyla eşsiz güzelliğe büründü.

Van'da yeni tip koronavirüs (Kovit-19) tedbirleri kapsamında ziyarete kapatılan Akdamar Adası, havaların ısınması ve badem ağaçlarının çiçek açmasıyla eşsiz güzelliğe büründü.

Kış mevsiminde kar örtüsü altındaki Akdamar Adası, ilkbahar döneminde de Van Gölü'nün ve gökyüzünün eşsiz maviliği, yemyeşil doğası, çiçek açan badem ağaçlarıyla seyrine doyum olmayan manzaralara sahne oluyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ziyaretçilere kapalı tutulan ada, üzerindeki badem ağaçlarının çiçek açmasıyla görsel şölen sunuyor.

Gevaş ilçesinden 20 dakika süren tekne yolculuğunun ardından ulaşılan ada, Van Gölü'nün mavi suları, Artos Dağı'nın henüz erimemiş karları ve badem ağaçlarının rengarenk çiçekleriyle bütünleşerek güzel görüntüler oluşturuyor.

Eşsiz güzelliği görüntülemek isteyen bazı fotoğrafçılar da Valilikten aldıkları izinle adadaki tarihi ve doğal güzellikleri fotoğraf karelerine yansıtıyor.

Etiketler : Van Akdamar Akdamar adası koronavirüs koronavirüs tedbirleri badem ağaçlarının çiçek açması badem ağaçları ilkbahar dönemi Van Gölü Artos Dağı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX