0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:27 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

Shaqiri adım adım Florya’ya

Galatasaray, sezon başında yaptığı flaş transferlere bir yenisini de devre arasında ekleyecek. Sarı-Kırmızılılar’ın hedefindeki isim Liverpool’un İsviçreli yıldız Xherdan Shaqiri... 28 yaşındaki oyuncu, 1.5 yıllığına kiralanacak.

GÜNEŞ

■ GALATASARAY transferde yine büyük oynuyor... Sezon başında Radamel Falcao, Steven Nzonzi, Michael Seri, Mario Lemina ve Ryan Babel gibi isimleri transfer ederek gövde gösterisi yapan Sarı-Kırmızılılar, yaşanan aksaklıkların ardından kadrosunu daha da güçlendirmek için harekete geçti. Özellikle kanatlarda ve forvetteki sorunlar nedeniyle bu bölgeye öncelik veren Cim Bom’un hedefinde ise yine bir yıldız var... Aslan’ın ocak ayında parçalıyı giydirmek istediği isim; Liverpool’un yıldızı Xherdan Shaqiri...

TEKLİFE OLUMLU YAKLAŞTI

 ■ 2018’DE transfer olduğu Liverpool’da yeteri kadar süre alamayan İsviçreli oyuncu, Kırmızılar'dan ayrılmaya sıcak bakıyor... İsviçre Milli Takımı’yla EURO2020’de mücadele etmek isteyen Shaqiri, bu sebeple Galatasaray’ın teklifine olumlu yaklaştı. Asıl mevkii sağ açık olmasına rağmen, sol açık, 10 numara ve gerektiğinde forvet de oynayabilen 28 yaşındaki oyuncu için 1.5 yıllığına kiralama teklifi yapıldı. Jürgen Klopp onay verdiği takdirde transfer Ocak'ta gerçekleşecek.

2012’DE DE İSTENMİŞTİ

 ■ SARI-KIRMIZILILAR, Xherdan Shaqiri ile Fatih Terim’in üçüncü döneminde de ilgilenmişti. Dönemin başkanı Ünal Aysal’ın yoğun çabalarına rağmen oyuncu ikna edilememiş ve oyuncu 11 milyon 800 bin euro karşılığında Alman devi Bayern Münih’e transfer olmuştu. Bundesliga’da istenilen performansı sergileyemeyen Shaqiri, ardından Inter’in, oradan da Stoke City’nin yolunu tuttu. İsviçrelinin son durağı ise Liverpool...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX