0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ocak 2018 Salı 23:35:00 - Güncelleme:30 Ocak 2018 Salı 23:36:00

Şenol Güneş: Vagner Love da akşam geldi tesise. Takım içinde bulunsun diye aldık

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni yendikleri maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 3-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Daha farklı bir skorla maçı kazanmaları gerektiğini belirten Şenol Güneş, ''Kazanmamız gereken bir maçtı. Oyunun her alanında üstündük. Kontra atak düşünen bir takımın düşündüğü pozisyonda kalemizde gol gördük. Daha farklı bitmesi gereken maç, 3-1 bitti. Sert bir maç oldu'' sözlerini kullandı.

''BU BİR PLANLAMA YANLIŞI''

Maç takvimi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştiren Şenol Güneş, ''Cuma oynayıp, şimdi yine oynamak yanlış bir şeydi. Hafta içi böyle bir maç oynayıp, gidip cuma günü oynamak kolay değil. Bu bir planlama yanlışı. Şimdi deplasmana gideceğiz, sonra bir daha deplasmana gideceğiz. Bu kadar sıkıştırmanın anlamı yok. Rakip biraz sert oynasa da yapacak bir şey yok, bunu yapmaya çalıştılar'' dedi.

''LARIN VE VAGNER LOVE...''

Yeni transferler Cyle Larin ve Vagner Love hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, ''Larin, alınmıştı ama lisansı alınmamıştı. Larin'in lisansı için KAP'a başvuruldu. Vagner Love da akşam geldi tesise, takım içinde bulunsun diye kadroya kattık. Onlar da bize katkıda bulunacak. Gelen her oyuncu, bizim için oynayacak'' şeklinde konuştu.

Sporx

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX