0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:17 Ocak 2019 Perşembe 08:00:00

'Burak'a sahip çıkın'

Siyah-Beyazlı taraftarlar uzun bir aradan sonra takımın antrenmanını ziyaret edip tatlı ikram etti. Ziyarette, transferi tartışma yaratan Burak Yılmaz konusu açılınca Şenol Hoca taraftardan ricada bulundu.

YÖNETİCİLER DE ORADAYDI

BEŞİKTAŞ, cuma akşamı deplasmanda Akhisarspor ile oynayacağı ikinci yarının ilk maçı için hazırlıklarına devam etti. Siyah-Beyazlı taraftarlar uzun bir aradan sonra Ümraniye’ye gelerek teknik direktör Şenol Güneş ve futbolculara moral verdi. Ziyaret sırasında yöneticilerden Umut Güner, Ahmet Kavalcı ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu da idmanda yer aldı. Güneş'e ve futbolculara çiçek vererek tatlı ikramında bulunan taraftarlarla kurt hoca arasında Burak Yılmaz diyaloğu da geçti.

SEVGİ NEFRETİ GETİRMEZ

BURAK Yılmaz'la daha önce de beraber olduğunu ve hiçbir sıkıntı yaşamadığını söyleyen Güneş, Beşiktaş camiası içerinde gönül kırgınlıkları olsa da Burak'a sahip çıkılmasını istedi. Güneş taraftarlara, “Yanlışını söylemeli evet. Ama sevgi bazen nefreti getirmez, şiddeti getiriyor. Burada her oyuncunun, kendimizin mükemmel olduğunu söylemiyoruz. Burak inşallah oyunuyla, karakteriyle, davranışıyla hem size hem camiaya, hem taraftara layık olacaktır” dedi.

LAYIK OLDUĞUNU GÖSTERSİN

BEŞİKTAŞLI taraftarlar ise Şenol Güneş'e güvendiklerini ve takım için ellerinden gelen desteği göstereceklerini ifade ettiler. Söz alan bir tribün lideri, “Bize iyi insan olunmadan iyi Beşiktaş’lı olunmaz sözü öğretildi. Yalana, dolana, yere atlamalara, yerden kalkmamalara prim tanımayız. Aslolan Beşiktaş formasıdır. Bize ve tüm camiaya bu formaya layık olduğunu gösterirse zaten sorun kalmaz. Sen iste yeter hocam” diyerek Güneş’i memnun etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX