0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Aralık 2016 Cumartesi 10:11:00 - Güncelleme:24 Aralık 2016 Cumartesi 10:20:00

Advocaat: Bana zemini bahene etmeyin!

F.Bahçe Teknik Direktörü Advocaat, İzmir'deki çimlerden şikayetçi olan yıldızlarına sert çıktı.

Salih, Ozan, Stoch ve Fernandao’yu hedef alan deneyimli çalıştırıcı “Biz F.Bahçe’yiz. Hiçbir yerde bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok” dedi.
YEDEK oyuncularının performansı teknik direktör Dick Advocaat’ı kızdırmaya devam ediyor. Menemen Belediyespor engelini penaltıdan buldukları golle zar zor aşılması Hollandalı’nın sinirini bozarken, mücadelenin ardından fırtına gibi esti.

ZEMİNİN bozuk olduğunu basın toplantısında dile getirse de soyunma odasında bunu bahane eden oyuncularına sert çıkan tecrübeli çalıştırıcı, gençleri bir kenara ayırarak özellikle Salih, Ozan Tufan, Miroslav Stoch ve Fernandao gibi tecrübeli isimleri hedef aldı.

‘ARTIK TOPARLANIN’
ETKİSİZ oyuncularını zemine bağlayan oyuncularına kızan 69 yaşındaki teknik adam şunları söyledi: “Bana sakın ama sakın zemini bahane göstermeyin. Kötü olduğunu ben de gördüm ama ne olursa biz F.Bahçe’yiz. Hiçbir şartta, hiçbir olumsuz koşulda böyle oynamaya hakkımız yok.

SİZİN artık kadroyu zorlamanız lazım. Rakibiniz sizden daha zayıf diye gevşekliği kabul etmiyorum. Ne olursa olsun düzgün oynamalısınız. Beklediğim hiçbir şeyi sahada göremedim. Devre arası kampında hepinizin toparlanması lazım.”

Milliyet

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX