0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2019 Pazar 16:04:00 - Güncelleme:27 Ocak 2019 Pazar 16:06:00

Mercedes'in E serisi makyajlı olarak geliyor

Alman devi Mercedes'in Türkiye'de en çok sevilen ve kullanılan E Serisi, otomotiv devinin yeni yüzüne adapte ediliyor. Değişimin kısa sürede yeni modellerle karşımıza çıkması bekleniyor

TM Dijital Haber Merkezi

Mercedes bu dönemde çok hızlı yüz değişikliklerine gidiyor. S Serisi ile başlayan yüz adaptasyonu çalışmaları, yeni A Serisi’nin ortaya çıkmasının ardından CLS ve CLA modellerine sıçramıştı. Bu sıçramanın ardından tüm modellerini giderek A Serisi’nde gördüğümüz o tasarıma adapte edecek olan Mercedes, daha çok genç olan E Serisi’ni de göstermeyi planlıyor.

Yeni görüntüsünü büyük bir kamuflaj altında gösteren E Serisi, otomobili soğuk havada test etmeye başladı bile. Coupe, Convertible ve All Terrain modellerinin de test edilirken yakalanması, Mercedes’in dış değişiklik dışında bazı teknik detaylarda da değişikliğe gittiği yönünde. İç mekanda da çok büyük değişikliğe sahip olmayacak olan otomobil, MBUX sisteminin yeni versiyonu ile karşımıza çıkabilir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX