0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ağustos 2021 Salı 10:00:00 - Güncelleme:10 Ağustos 2021 Salı 10:00:00

Şeyma'yı IrIna unutturdu

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk'a gönlünü kaptırdı.

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk'a gönlünü kaptırdı. Ibiza'da deniz ve güneşin tadını çiftin haberini görenler, "Şeyma'yı unutturan güzel" yorumları yaptı.

Şeyma Subaşı'nın İtalyan eski sevgilisi Dj Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk ile yeni bir aşka yelken açtı. Reklam yüzü olduğu markanın fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçen Rus model Shayk, arta kalan zamanında Guido Senia'yla vakit geçiriyor. Çift, önceki gün deniz ve güneşin tadını çıkardı. Gün boyu arkadaşlarıyla sohbet eden ikili, sıcaktan bunalınca kendilerini serin sulara bıraktı. Senia ile Shayk'a, ünlü fotoğrafçılar Riccardo Tisci ve Mert Alaş da eşlik etti. Plajda bir süre eğlenen ikili, daha sonra Ibiza sokaklarında kısa bir yürüyüş yaptı. DJ Guido Senia sevgilisi Irina Shayk ve bir grup arkadaşıyla tatilde çektirdiği pozları da sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafları gören internet kullanıcıları, "Irina, Şeyma'yı unutturdu" yorumları yaptı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX