0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Haziran 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:11 Haziran 2019 Salı 08:00:00

Bebek nasibiyle geliyor

Dört aylık hamile olan Tülin Şahin'e anne bebek ürünleri satan firmalar ve giyim markalarından reklam teklifi yağdı. Ünlü manken, 'Bebeğimin bana yeni kapılar aralayacağını biliyordum' dedi. 

Ünlü top model Tülin Şahin, Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile Portekiz’de dünyaevine girdikten kısa süre sonra hamile olduğunu duyurmuştu. Türkiye-Portekiz hattında yaşarken hamilelik sürecini İstanbul'da geçirme kararı alan Tülin Şahin reklam firmalarının kıskacına alındı. Anne, bebek bakım, kozmetik ve giyim firmalarından teklif yağan manken,  hamilelik deneyimlerini birçok platformda paylaşmaya hazırlanıyor. 

ÖZEL FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPILDI

Hamile olan veya hamilelik planlayan kadınlar, şimdiden sosyal medya üzerinden Tülin Şahin’e fikirler danışırken, ünlü top model yakında deneyimlerini paylaşmaya başlayacak. Gebeliğinin dördüncü ayında karnı iyice belirginleşen Şahin, önceki gün objektif karşısına geçti. Ünlü manken, "Her dönemin ayrı güzelliği var. Anneliğin bana yakıştığını söylüyorlar. Bebeğimin uğuruyla geleceğini, bana yeni kapılar aralayacağını biliyordum" şeklinde konuştu.

Tülin Şahin'le Pedro de Noronha, nisan ayında Lizbon'da sade bir nikanla evlendi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX