0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Haziran 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:28 Haziran 2018 Perşembe 00:00:00

Ayrılık eritmiş gibi yaptı

20 gün önce Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic bir deri bir kemik kaldı.   Bir de fotoshoplu fotoğraf paylaşarak kendini daha da ince göstermek istedi.

 Ahmet DÖĞEN 

Popçu Mustafa Sandal'la bundan 10 yıl önce evlenen ve 2 erkek çocuk annesi olan Emina Jahoviç bekar hayatına alışmaya çalışıyor. 20 gün önce Sandal'la yolları ayrılan Emina Jahovic çocuklar için 10, kendisi için 15 bin lira nafaka alacak. Sandal, boşandığı eşine Sırbistan’da 250 bin euro’ya bir ev alacak.  

DUDAK UÇUKLATAN ANLAŞMA

Beykoz'daki evden de pay olarak 2 milyon dolar verecek. Üstelik sadece tatil masrafı olarak da yılda 60 bin lira geliri olacak. Boşanma protokolüyle dudak uçuklatan Emina nedense yemeden içmeden kesildi. 20 gün gibi kısa sürede neredeyse sıfır bedene düştü. 

AYRILIK ACISI ÇEKİYOR GİBİ GÖRÜNDÜ

Fakat ince haline rağmen, önceki gün sosyal medyada paylaştığı fotoğraf fotoshop yaptı. Emina'nın kendini daha da zayıf göstererek 'ayrılık acısı çekiyor gibi' görünmeye çalıştığı ortaya çıktı. Öte yandan önceki akşam Etiler'de karşımıza çıkan Emina'nın 'fotoshop'a gerek olmadan da son derece zayıf olduğu görüldü. Şarkıcı Edis Görgülü'yle düet şarkısının okumalarını bitiren ünlü isim stüdyodan çıkarken görüntülendi.

Fotoshop'a ihtiyacı yoktu ama! 

Sıfır bedene düşen Emina Jahovic sosyal medya paylaşımında fotoshop hilesiyle kendini inceltti. Bu halini görenler ünlü şarkıcının ne yapmaya çalıştığına anlam veremedi. Takipçileri, 'Zaten yeterince zayıfsın daha neden fotoshop yapıyorsun' şeklinde yorumlar yaptı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX