0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00

'Türkiye'yi mahvetmek senin ne haddine?' 

MHP lideri Bahçeli, ABD Başkanı'na, “Senin ekonomik tetikçilerin emir bekliyorsa, bilesin ki Türk milletinin eğilmez başı, bükülmez bileği var. Elinden geleni ardına koyma” diye seslendi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter'dan yaptığı skandal açıklamalara sert sözlerle karşılık verdi. Bahçeli, “Senin doların varsa Türk milletinin imanı var. Senin para baronların varsa sermaye çetelerin hazırsa, ekonomik tetikçilerin emir bekliyorsa, bilesin ki Türk milletinin eğilmez başı, bükülmez bileği var. Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap. Senin tehditlerine 'tamam' diyen, senin gibi olsun. Türkiye'yi mahvetmek senin ne haddine” diye konuştu. 

GÖZÜNÜ NEFRET BÜRÜDÜ 

Bahçeli, Trump'ın “travmatik bir kişilik bozukluğuna savrulduğunu, gözünü nefret bürüdüğünü” belirterek, “Zannederseniz ki Twitter başında bitmek bilmeyen bir nöbete girmiştir. ABD Başkanı Türkiye'nin tehditlere aldırmayacağını, Türk milletinin hiçbir zulmete eyvallah etmeyeceğini ya unutmuş ya da hafızasının ve etrafının oyununa gelmiştir” ifadesini kullandı. 

SU KATILMAMIŞ ALÇAKLIK 

“Biz diyoruz ki zalimle gelen düğün bayram. İp inceldiği yerden kopacaksa varsın kopsun. Korkak her gün, kahraman ise bir gün ölür” diyen Bahçeli, ABD Başkanı'nın yine şaşırdığını, yine sinirleri gerdiğini bildirdi. ABD Başkanı Trump'ın paylaştığı Twitter mesajını “tam anlamıyla düşmanlık ötesi” olarak niteleyen Devlet Bahçeli, “ABD Başkanı bir defa PKK/PYD/YPG'yi Kürt olarak görüyorsa, Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olarak değerlendiriyorsa, ya cehaletin mihveri ya da caniliğin mihmandarıdır. Teröristlere bırakınız Kürt demeyi, insan demek bile ihanettir. Trump’ın PKK/PYD/YPG'yi Kürt olarak görmesi, Kürtler diye tarif etmesi, su katılmamış alçaklık, su götürmez küstahlıktır” değerlendirmesini yaptı. 

CHP YSK'YI TANIMIYORSA SEÇİME DE KATILMASIN 

Seçmen listeleriyle ilgili asılsız iddialara tepki gösteren Bahçeli, ana muhalefetin bugünden seçime şaibe bulaştırmaya çalıştığını belirtti. 

Partisinin grup toplantısında, CHP'nin seçmen kütükleri üzerinde oynandığı, seçmen kaydırması yapıldığı, hayali seçmenler oluşturulduğu iddialarına tepki gösteren Bahçeli, “CHP, Yüksek Seçim Kurulu'nu (YSK) tanımıyorsa, buyursun seçime de katılmasın. Yok eğer katılacaksa, iddialarını çok acil ispatlasın. CHP yönetimi ya savcılığa suç duyurusunda bulunsun ya da bu iddiaları YSK ihbar kabul edip, harekete geçsin. Seçimlere şaibe bulaştırmak, seçim sonuçlarını bugünden karalamak için provokasyona kalkışmak ne siyasi etikle ne de siyasi ahlakla bağdaşacaktır” dedi. 

AKILLARI TAMTAKIR 

Cumhur İttifakı konusunda dün olduğu gibi bugün de duruşlarından bir adım geri adım atmayacaklarını belirten Bahçeli “CHP'li bazı kan sulandırıcı komodinlerin, siyasetin bir ayağı dışarıda bir ayağı içeride bulunan bir odak tarafından yönlendirildiğini, hem kendisini hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bu odağın yönettiğini” ileri sürdüklerini anımsattı. Bahçeli, “Bu zavallı bedhahlar, sanıyorum fazla film seyrediyor, komplo teorileriyle fazla meşgul oluyorlar. Elleri boş, akılları tamtakır, ahlakları da kuru bakır. Bre densizler; bilmelisiniz ki MHP'yi yönetecek, yön verecek, istikamet çizecek iç ve dış odaklar ne olmuş ne de olacaktır. MHP, yalnızca Allah'ın huzurunda eğilir; yalnızca milletten talimat alır, yalnızca millete hizmet eder.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX