0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Temmuz 2021 Cumartesi 11:01:00 - Güncelleme:24 Temmuz 2021 Cumartesi 11:12:00

Selçuk Bayraktar'ın tebessüm ettiren paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu: Bu işler yatarak olmayi

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bayraktar'ın Rizeli Astronotun babaannesiyle telefonda görüştüğü paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi topladı. Bayraktar'ın "Teyzecuum uyandır oni... Bu işler yatarak olmayi. Daha yapacak çok işimuz var.." notunu düştüğü videosunu görenler tebessüm etmekten kendini alamadı.

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'de çok konuşulan Rizeli Astronotun babaannesiyle telefonda görüştüğü anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Bayraktar'ın "Teyzecuum uyandır oni... Bu işler yatarak olmayi. Daha yapacak çok işimuz var.." ifadelerine yer verdiği tebessüm ettiren videolu paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Rize'de, kıl çorap, lastik ayakkabı ve arıcı kıyafeti giyip, motosiklet kaskı takarak kendilerini astronota benzeten gencin ünü, kısa sürede ülke sınırlarını aşmıştı.

Etiketler : baykar selçuk bayraktar rizeli astronot sosyal medya
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX