0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:27 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

İhraçla tehdit ettiler

Kılıçdaroğlu ve yönetimi, İnce’yi suçlu göstererek linç etti ancak susturamadı. İnce, komployu kuranların peşini bırakmazsa kavgacı damgası vurularak CHP’den ihraç edilecek.

CHP içindeki çetenin, Talat Atilla aracılığıyla Sözcü Gazetesi’nden Rahmi Turan’a yazdırdığı, “Külliye’ye giden CHP’li” yalanı üzerinden çekeceği operasyon başarısız oldu. Komplo kurulan CHP eski Yalova Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, parti içindeki kumpasçıların ortaya çıkarılmasını isteyince, Kılıçdaroğlu ve ekibi tarafından lince uğradı. 

ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR 

İnce’nin, “Genel Merkez'deki iftira çetesi bulunsun” çağrısı karşısında üç maymunu oynayan Kılıçdaroğlu, parti içindeki kumpasçıları deşifre etmemek için çırpınıyor. CHP’de tozu dumana katan skandalın üzerini örtmek için panikle çabalayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, yeni planlar yaptığı ortaya çıktı. İnce’ye Kılıçdaroğlu, “Konuyu kapatmazsan CHP'den atarız” mesajı gönderdi. 

HEDEF TAHTASI 

CHP yandaşı medya, İnce’nin komployu kuranların peşini bırakması ve susması için parti Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK), alınan kararları tek tek yazdı. Taktiklerini belirten Kılıçdaroğlu ve ekibi, suçlama yolunu izleyecek. CHP içindeki çetenin kurduğu kumpası deşifre eden İnce’nin partiyi yıprattığı öne sürülecek. Bununla da yetinmeyecek olan CHP’liler, iktidara malzeme verdiği bahanesiyle İnce’yi hedef tahtasına oturtacak. 

GEÇİŞTİRME ÇABASI 

Türkiye’nin bir numaralı gündemi haline gelen kumpası unutturmak isteyen Kılıçdaroğlu, İnce’yi yok sayacak. Konunun soğuması için sessizliğe gömülecek olan CHP lideri, İnce’nin adını ağızına almadığı hiçbir açıklamasına cevap vermeyecek. İnce’nin CHP’ye yönelik isim zikrederek bir açıklamada bulunmaması halinde de partililer tarafından aynı taktik izlenecek. CHP MYK’sında kararlaştırılan bu taktikler başarılı olup  İnce’yi susturamazsa ikinci aşamaya geçilecek. CHP içinde kumpasçıların araştırılmasını ve deşifre olmamasını isteyen Kılıçdaroğlu ve ekibi, İnce’yi ‘kavgacı’ olarak damgalayacak.

GEREĞİ YAPILIR MESAJI 

CHP yönetimi tarafından adı kavgacıya çıkarılan İnce, Kılıçdaroğlu’nun kontrolündeki disiplin kurulu kararıyla partiden ihraç edilecek. İnce’nin partiden kovulma ihtimaliyle ilgili bir MYK üyesi, “Şu aşamada gündemde değil ancak İnce'nin ayrıcalığı yok” açıklamasında bulunarak mesaj gönderdi. “Partiyi zora sokarsa gereği yapılır” diyen MYK üyesi, İnce’yi açık açık tehdit etti.

Muharrem İnce, Turan ve Atilla’ya toplam 8 kuruşluk manevi tazminat davası açtı. 

TURAN VE ATİLLA'YA İFTİRA DAVASI

Eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiği” iddiasıyla kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan’la bir internet sitesinin sahibi olan Talat Atilla'ya manevi tazminat davası açtı. Tüm toplumun tepkisini çeken çete kumpasıyla İnce'nin kişilik haklarının ağır bir biçimde ihlal edildiği savunulan dava dilekçesinde,  haberi dolaşıma sokan Turan'dan 5 kuruş, iddianın kaynağı Atilla'dan ise 3 kuruş manevi tazminat talep edildi. İnce, ayrıca söz konusu olaya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na da suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde, Turan ve Atilla hakkında soruşturma başlatılarak kamu davasının açılması, yargılama sonucunda şüphelilerin cezalandırılması talep edildi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX