0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00

Hainlere en güzel cevap Denizli'de

TBMM Başkanı Yıldırım, Türkiye ekonomisine karşı yürütülen algı operasyonuna Denizli'deki yatırımların en iyi cevap olduğunu dile getirdi. 

Denizli'deki toplu açılış töreninde Başkan Erdoğan'dan önce vatandaşlara seslenen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin köylerini, ilçelerini, şehirlerini pırıl pırıl yapmak için 16 yıldır çalıştıklarını belirterek, “Türkiye ekonomisine yönelik oluşturulmaya çalışılan kafa karışıklığının en güzel cevabı Denizli'deki bu yatırımlardır, bu hizmetlerdir” dedi. 

TÜRKİYE 9. SIRAYA YÜKSELDİ 

Yatırımlarla Denizli'ye de Türkiye'ye de çağ atlattıklarını anlatan Yıldırım, “Doğu, Batı ayrımı yapmadan, kuzey, güney ayrımı yapmadan, memleketin her köşesini pırıl pırıl hale getirmek için gece gündüz demeden koşturuyoruz, çabalıyoruz. AK Parti hükümetleri iş başına gelmeden önce Türkiye, yol, havaalanı, altyapı bakımından dünyada 39. sıradaydı. 16 yılda yapılan bölünmüş yollar, köprüler, tüneller, havalimanları, hastaneler, üniversiteler, barajlarla Türkiye, altyapı gelişmişliği bakımından dünyanın 9'uncu ülkesi haline geldi” ifadelerini kullandı. 

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ 

Yıldırım, Türkiye'nin 780 bin kilometrekare vatan toprağı ile 81 milyon vatan evladıyla bir ve beraber olduğuna değinerek, “Al bayrağın gölgesinde, huzur içinde yaşayan milletimizi dünya milletler ailesinin lideri yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'ye yapılan yatırımlarla birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daha da güçlenecek, daha çok çalışacağız. Ülkemizi, milletimizi 2023 muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracağız” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX