0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Şubat 2023 Cumartesi 12:00:00 - Güncelleme:18 Şubat 2023 Cumartesi 12:00:00

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Özbekistan Dışişleri Bakan Vekili Saidov'la Gaziantep'te görüştü

Kaynak: AA

ABONE OL

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Özbekistan Dışişleri Bakan Vekili Bahtiyar Saidov ile Gaziantep'teki AFAD Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, "Zor zamanımızda bizi yalnız bırakmayan kardeş Özbekistan'ın Dışişleri Bakan Vekili Bahtiyor Saidov'a dayanışma ziyareti için müteşekkiriz." ifadesini kullandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplam 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, dayanışma için Türkiye'ye yurt dışından çok sayıda üst düzey ziyaret yapılıyor.

Özbekistan Dışişleri Bakan Vekili Saidov da Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dayanışma sergilemek ve taziyelerini iletmek amacıyla bugün deprem bölgesini ziyaret ediyor.

Saidov'un, Özbek arama ve kurtarma ekibinin ve sahra hastanesinin çalışmalarını sürdürdüğü Hatay'ı ziyaret etmesi bekleniyor.

Etiketler : mevlüt çavuşoğlu özbekistan gaziantep bahtiyar saidov
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX