0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00

CHP’li Keven'den şehit babasına küfür

Yozgat milletvekili Ali Keven, okul önünde siyaset yapmalarını eleştiren şehit babası N.K’ya hakaretler yağdırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi CHP’li milletvekilleriyle Ankara Keçiören'de İbrahim Akoğlu İlköğretim Okulu önünde 2019 yılı eğitim bütçesine ilişkin açıklamada bulundu. 

“OKUL, SİYASET YERİ DEĞİL” 

Bu arada açıklama sırasında CHP'li milletvekilleriyle vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Çocuklarını okula getiren bir grup veli, CHP'lilerin açıklamasına tepki gösterdi. CHP'li Kaya'nın açıklaması sırasında çocuğunu okula getiren bir vatandaş, milletvekillerine seslenerek, “Burası siyaset yeri değil. Siyaset yeri başka yer. Siyaseti gidin, başka yerde yapın” dedi. Tartışmaların ortasında kalan şehit babası N.K. da okul önünde siyasi açıklama yapılmasını eleştirdi. CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, şehit babası N.K’ya küfür ederek karşılık verdi.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI 

Keven’in saygısız tavrının ardından tartışma daha da büyüdü. Çevrede bulunan vatandaşlar şehit babasını itilip kakılmadan bölgeden uzaklaştırdı. Ancak CHP’li vekilin tavrı, büyük tepki topladı. Keven, CHP’li diğer vekillerin terörist cenazelerine katılmalarını ve terör örgütlerinin avukatlığına soyunmalarına akıllara getirdi. CHP’liler, Mehmetçik karşısında teröristlerin safında yer almayı tercih ediyor. Teröristlere ‘Arkadaşlar’ diye hitap eden CHP lideri Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz günlerde TSK’nın Fırat’ın doğusuna yapacağı operasyonu engellemek için işçilere ayaklanma ve sokağa çıkma çağrısıyla gündeme gelmişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX