0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ağustos 2020 Cumartesi 11:56:00 - Güncelleme:22 Ağustos 2020 Cumartesi 12:05:00

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar, sevinemeyenler var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gaz rezervleri ile ilgili olumsuz eleştirilerde bulananlara tepki gösterdi. Çelik; "Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar ve milletimizin sevinciyle sevinemeyenler var. Onlara da ülkemizin başarısıyla gururlanma ve milletimizin sevinciyle sevinme duygusu “nasip” olmasını diliyoruz. Milletimiz varolsun. Ülkemizin yolu hep açık olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar ve milletimizin sevinciyle sevinemeyenler var. Onlara da ülkemizin başarısıyla gururlanma ve milletimizin sevinciyle sevinme duygusu “nasip” olmasını diliyoruz. Milletimiz varolsun. Ülkemizin yolu hep açık olsun"

Etiketler : AK Parti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik karadeniz karadeniz doğal gaz doğal gaz keşfi haber ekonomi fatih sondaj gemisi sondaj gemisi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX