0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ekim 2020 Pazartesi 14:48:00 - Güncelleme:12 Ekim 2020 Pazartesi 14:59:00

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklama: Güzel haberler bekliyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Oruç Reis' sismik araştırma gemisinin Akdeniz'e demir almasına ilişkin, "Akdeniz'den güzel haberler bekliyoruz" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Oruç Reis'le ilgili bir açıklamada bulundu. Çelik, "Yolun açık olsun Oruç Reis. Türkiye’ye karşı sözde tehditlerin hiçbir önemi yok. Türkiye hem masada hem sahada hak ve menfaatlerini korumaya kararlıdır." ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik'in paylaşımları şöyle:

Yolun açık olsun #OruçReis. Akdeniz’den güzel haberler bekliyoruz.

Milletimizin hak ve menfaatlerini tavizsiz savunacağız.

Türkiye’ye karşı sözde tehditlerin hiçbir önemi yok. Türkiye hem masada hem sahada hak ve menfaatlerini korumaya kararlıdır. Cumhurbaşkanımızın duruşu nettir. Türkiye’nin dostluğu kıymetlidir. Zorbalık ve dayatmayla Türkiye’ye yaptırılacak hiçbir iş yoktur.

Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesine bağlı olarak ülkemiz için olduğu kadar bölgemiz için de güvenlik ve refah istiyoruz. Kendi güvenliğimizi ve refahımızı komşularımızın zayıflığında veya güvensizliğinde aramıyoruz. Herkes için refah ve güvenlik istiyoruz

Etiketler : Ömer Çelik Türkiye kazan-kazan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX