0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ocak 2018 Cuma 08:17:00 - Güncelleme:26 Ocak 2018 Cuma 08:34:00

Türkiye’nin dört yanından binlerce insan “Mehmetçik” olmak için başvuru yaptı

Eli kanlı terör örgütü, Amerika’nın desteğini aldı. Karşısında Mehmetçik’i bulunca ise arkasına bakmadan kaçtı. Afrin’deki askerler destan yazarken vatandaşlar da boş durmadı. Türkiye’nin dört yanından binlerce insan “Mehmetçik” olmak için başvuru yaptı.

Eli kanlı terör örgütü, Amerika'nın desteğini aldı. Karşısında Mehmetçik'i bulunca ise arkasına bakmadan kaçtı. Afrin'deki askerler destan yazarken vatandaşlar da boş durmadı. Türkiye'nin dört yanından binlerce insan "Mehmetçik" olmak için başvuru yaptı.



BİR KURŞUN DA BENDEN
Kocaeli Derince'de simitçilik yapan Erkan Ayhan, sattığı 2 simitin gelirini Mehmetçik Vakfı'na gönderdi. Ayhan bu süre içinde üzerinde "Bir kurşun da benden kahpelere... Satılan simitler Mehmetçiklerime" yazılı tişörtle satış yaptı.



Adıyaman'da, Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyesi 100 gazi "Zeytin Dalı Harekatı"na katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.

HARÇLIKLARINI GÖNDERDİ
Hatay'ın Payas İlçesi'nde yaşayan 7. sınıf öğrencisi Turgut Ethem Özer, kumbarasında biriktirdiği 100 lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.



Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde bir grup engelli, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.



SENEGAL'DEN DUA VAR
Senega l'in başkenti Dakar'daki İslam Enstitüsü öğrencileri, Türkiye'nin Afrin'de terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Türk askerleri için dua etti. Fas Kralı 2. Hasan tarafından 1964'te inşa edilen ve Dakar'ın en büyük camisi olan Ulu Cami'de toplanan öğrenciler, Mehmetçik'in harekattan zaferle dönmesi için Fetih Suresi başta olmak üzere Kur'an-ı Kerim'den ayetler okudu ve dua etti. Takvim

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX