0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Eylül 2020 Pazartesi 21:03:00 - Güncelleme:07 Eylül 2020 Pazartesi 21:04:00

81 ilde toplu taşımaya koronavirüs tedbiri! Ayakta yolcu alımına yasak getirildi

Kaynak: AA

ABONE OL

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Koronavirüs önlemleri kapsamında toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına izin verilmeyecek.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası açıklama yaptı.

Toplu taşımada ayakta yolcu alımı kısıtlaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Mevcut durum kabul edilebilir değil, vaka artışlarından endişe duyuyoruz. Kafe ve restoranlar kurallara uygunluk bakımından çok daha sıkı şekilde denetlenecektir. Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Koronavirüs henüz tam olarak çözülememiş, dolayısıyla etkin, kullanılabilir bir tedavisi bulunamamıştır. Sağlık çalışanlarımız gerçekten çok büyük bir özveriyle vatandaşlarımıza hizmet vermek için canla başla çalışıyor. Asıl iş vatandaşlarımızın kendinde bitiyor. Kalabalık etkinliklerden uzak durmadığımız, belirlenen kurallara uymadığımız sürece ne açtığımız hastaneler ne cezai tedbirler bizi virüsten kurtarabilir. Daha iyi bir çözüm bulunana kadar hayatımızı temizlik, maske, mesafe tedbirlerine göre yeniden düzenlemeliyiz. Mevsim hastalıklarının yükü üzerimize binmeden günlük vaka sayılarını 100'ün altına, vefat sayılarını da mümkünse sıfıra indirmeliyiz."

Etiketler : maske koronavirüs minibüs yolcu sayısı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX