0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Temmuz 2018 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:18 Temmuz 2018 Çarşamba 00:00:00

Aynasızda daha iyisi yok

Küçük boyutu ve hafifliğiyle öne çıkan aynasız fotoğraf makinesinde Canon zirveyi bırakmıyor. Japon devinin yeni amiral gemisi EOS M50, 4K video kapasitesi, bluetooth, Wi-Fi bağlantısı ve akıllı cihaz entegre özelliğiyle fotoğrafseverleri cezbediyor. 

Teknolojiyi yakından takip eden ve fotoğraf çekmekten keyif alanlar için Canon EOS M50, sunduğu yüksek görüntü kalitesiyle ön plana çıkıyor. Görüntüleme teknolojisi lideri Canon’un en yeni fotoğraf ve video teknolojisine sahip fotoğraf makinesi EOS M50, çekim esnasında en güzel anları yakalamak isteyen fotoğraf tutkunlarının yardımcısı olacak. 

SERİ ÇEKİM MODU

Düşük ışıklı ortamlarda net ve yüksek çözünürlüklü görüntüler yakalamaya olanak tanıyan Canon EOS M50, 10 kare/sn. sürekli çekim hızıyla hareketli anların güçlü detaylarını bile kaydediyor.24.1 megapiksel CMOS sensörün ürettiği yüksek kalite sinematik görünüm sayesinde Canon EOS M50, fotoğraf tutkunlarına eşsiz bir fotoğraf çekme deneyimi sunuyor. 

4K GÖRÜNTÜ KALİTESİ 

Canon, EOS M50 modeliyle birlikte bir fotoğraf makinesinde ilk kez kendi ürettiği son DIGIC 8 görüntü işlemcisini kullanıyor. Yeni işlemciyle fonksiyonları güçlendirilen Canon EOS M50,4K video kaydı, 4K zaman aşımlı kayıt ve 4K videolardan 4K fotoğraf kareleri alma; yüksek sürekli çekim hızı ve düşük ışık altında dahi net görüntüler elde edilmesini sağlayan standart maksimum 25.600 ISO hızı sunuyor. 

HAREKETLİ DOKUNMATİK EKRAN 

Daha iyi hikaye anlatılmasına yardımcı olan Canon EOS M50, 7.5 cm değişken açılı dokunmatik ekranıyla kullanıcıların yeni çekim açıları keşfetmesi için ilham veriyor. Kolayca vlog kaydı ve selfie çekme fırsatı sağlayan Canon EOS M50, çekimlerde birden fazla perspektif kullanımına olanak tanıyor.

Telefonla uyumlu

Canon’un en donanımlı aynasız fotoğraf makinesi EOS M50, her detayı ölümsüzleştirmek isteyenlere muhteşem renk ve detaylara sahip unutulmaz anılar yaratmalarına yardımcı oluyor. Otomatik odaklanma özelliğiyle net görüntüler elde eden Canon EOS M50, sorunsuz internet bağlantısı için bluetooth ve Wi-Fi özellikleriyle de teknolojiyi avuç içi kadar yakına taşıyor.Akıllı cihazlara hızlıca entegre olan Canon EOS M50, çekilen fotoğrafları sosyal medya sitelerinde hızlı paylaşım fırsatı sunuyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX