0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2019 Perşembe 10:41:00 - Güncelleme:13 Haziran 2019 Perşembe 10:43:00

Yayıncı kuruluştan gündemdeki iddialara ilişkin açıklama

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'in yayıncı kuruluşu Digiturk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile çalışmaya ve Türk futboluna katkıda bulunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk'un "Yayıncı kuruluş çıkmak  istiyor." şeklindeki ifadeleriyle ilgili yapılan açıklamada, "Digiturk, TFF ile  yaptığı yayın anlaşmasına binaen Türk futbolunun hali hazırdaki en büyük  destekçisidir ve 20 yıldan bu yana iş ortaklığı yaptığı TFF'ye verdiği tüm  taahhütlere her zaman bağlı kalmıştır, bağlı kalmaya da devam etmektedir."  denildi.

Kurumun Türk futboluna katkıda bulunma konusundaki kararlılığına vurgu  yapılan açıklamada, "Yayın hakları anlaşmasından doğan her türlü yükümlülük ve  ödemeler Digiturk tarafından gerçekleştirilmektedir. Diğer yandan Digiturk uzunca  bir süredir, söz konusu anlaşma kapsamındaki bazı ticari hususlar hakkında  TFF'den doğal ve makul taleplerde bulunmaktadır. Digiturk öncelikli gördüğü bu  hususlar üzerinde TFF ile çalışmaya devam ederek, Türk futboluna hem ulusal hem  de uluslararası alanda katkı sunmaya devam etme kararlılığındadır." ifadeleri  kullanıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX