0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Kasım 2017 Perşembe 13:50:00 - Güncelleme:30 Kasım 2017 Perşembe 13:54:00

Ozan Tufan'ın kadroya girememesinin nedeninin yaptığı ciddi pozisyon hataları olduğu belirtildi

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'la oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Ozan Tufan'ın kadroya alınmaması merak konusu olmuştu.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, maçın ardından 'Ozan'ı kadroya almama sebebimi kendisine anlattım, o çok iyi biliyor' şeklinde bir çıkış yapmıştı. Kocaman'ın bu sözlerinin altında yatan gerçek ise ortaya çıktı.

POZİSYON HATALARI VE TAKTİK DİSİPLİNE UYMAMASI

Skorer'in edindiği bilgiye göre Kocaman'ın Ozan Tufan'ı kadroya almama sebebi özellikle son haftalarda takımın yediği basit goller öncesinde genç futbolcunun yaptığı ciddi pozisyon hataları.

Ozan'ın taktik disiplinden uzak oyunu ve antrenmanlarda da bu tutumu sürdürmesi tecrübeli teknik adamı farklı bir arayışa itti.

Kocaman, basın toplantılarında yenen basit gollere vurgu yaparken son iki haftada bu gölgeye Mehmet Topal'ı monte etme kararı aldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX