0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2017 Pazartesi 16:21:00 - Güncelleme:13 Kasım 2017 Pazartesi 16:23:00

Lionel Messi: Utancımdan kimseye söyleyemedim

Geçtiğimiz yıl Arjantin Milli Takımı'na veda etme kararı alan ancak iki ay sonra geri dönerek takımını Dünya Kupası'na taşıyan yıldız oyuncu Lionel Messi geri dönüş kararını anlattı.

Haziran 2016'da özel olarak düzenlenen Copa America Centenario'nun finalinde Şili'ye karşı penaltı kaçıran Lionel Messi turnuvanın ardından Arjantin Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı.

Ancak bu karar iki ay sürmüş ve Messi Eylül'den itibaren Dünya Kupası elemelerinde Arjantin forması giymeye devam etmişti. Arjantin'i Dünya Kupası finallerine taşıyan ayakların başında gelen Messi, bırakma kararından sonra yaşadıklarını DirectTV Sports'a verdiği röportajda anlattı.

"Milli Takımı bırakmak, o anın sıcaklığıyla yapılmış bir açıklamaydı. Geri dönmek istiyorudum ama bunu açıkça söylemeye utanıyordum. O dönemki teknik direktörümüz Edgardo Bauza ve takım arkadaşlarım benim için her şeyi kolaylaştırdı."

Arjantin Milli Takımı'na dönüşü sonrası her şeye farklı baktığını ve katkısı hakkındaki eleştirilerden daha az rahatsızlık duyduğunu belirten Messi, "30 yaşıma geldim. Her şeyden farklı bir keyif alma çabasındayım. Saha içinde ve dışında her anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Çok daha rahatım. Eleştirileri de farklı değerlendirmeyi öğrendim" diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX