0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2018 Cuma 02:00:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2018 Cuma 02:00:00

'Hosseini gelmek istiyor'

Başkan Ahmet Ağaoğlu, İranlı futbolcuyla anlaştıklarını ancak kulübün sorun çıkardığını söyledi.

GÜNEŞ

İSTİKLAL SIKINTI YARATIYOR

TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Slovenya kampında haber61’e açıklamalarda bulundu. Transferde ağır kaldıkları yönünde çıkan eleştirileri haksız bulan Ağaoğlu, “Transfer yapmak için transfer yapılmaz. Pişman olacağımız transferi yapmayız. Hosseini’yle anlaştık. Ancak kulübü İstiklal, Hosseini’yi vermemek için adeta konuyu yokuşa sürüyor. Oyuncu bize gelmek istiyor” dedi.

GEREKENİ YAPARIZ

AĞAOĞLU söyle devam etti: “Kulüp gitmemesi için her türlü zorluğu çıkarıyor. Hosseini transferi de bana göre gittikçe zorlaşıyor. Alternatifini bulduğumuz anda bizde gerekeni yaparız. Yüzlerini bile hatırlamadığımız futbolcuların borcunu ödemeye çalışıyoruz. Ve bu yüzden de yabancı transferinde aynı hatayı yapmak istemiyoruz. Bu kulüp Trabzonsporluların bunu unutmamalıyız.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX