0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Haziran 2019 Cuma 09:16:00 - Güncelleme:14 Haziran 2019 Cuma 09:18:00

Burak Yılmaz Lecce'yi reddetti

Serie A ekiplerinden Lecce, Burak Yılmaz’ı transfer etmek için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Ancak golcü oyuncu, Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum diyerek teklifi geri çevirdi.

İTALYAN basını, Serie A’ya yükselen Lecce kulübünün, Beşiktaş’ın golcüsü Burak Yılmaz’la ilgilendiğini ve transfer için görüşmeler yaptığını duyurdu. Beşiktaş cephesinden de böyle bir talebin olduğu ve kulübe iletildiği doğrulandı. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, öncelikle Burak Yılmaz’ın bu konudaki düşüncesinin kendileri için belirleyici olacağını söyledi, topu Burak’a attı.  33 yaşındaki golcü oyuncuyla yapılan görüşmeler ise olumsuz sonuçlandı. Futbolu bırakana kadar Beşiktaş’ta kalmak niyetinde olduğunu İtalyan kulübüne ileten Burak, teşekkür etti... Tecrübeli golcüye daha önce Sampdoria’dan da teklif geldiği bildirilmişti. Geçen sezonun devre arasında Trabzonspor’da alacaklarını bırakarak Beşiktaş’a gelen Burak Yılmaz, 15 maç oynamış ve Siyah-Beyazlı takımda da 11 gole imza atmıştı. Burak hakkında son kararı yeni Teknik Direktör Abdullah Avcı verecek.

(Aksam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX