0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2017 Perşembe 10:57:00 - Güncelleme:23 Kasım 2017 Perşembe 11:09:00

Şehitlerimize hakaret eden Nur Yerlitaş'a bir şok daha: Çöpe atılacak

Ünlülerin terzisi olarak bilinen Nur Yerlitaş, gittiği bir gece kulübünde sosyal meday üzerinden yaptığı canlı yayında şehitlerimizle ilgili skandal cümleler kullanmıştı. Sosyal medya kullanıcılarının da yoğun tepki gösteridiği Yerlitaş'a bir tepki de birlikte klip çektiği Serkan Kaya'dan geldi. Kaya yaptığı açıklamasında "Çöpe atılacak" dedi.

Gittiği gece kulübünde Instagram hesabından canlı yayın yapan Yerlitaş'ın "Ne yapayım Allah Allah, şehitler mehitler!" sözleri ortalığı karıştırdı. Yerlitaş'ı topa tutan yüzlerce kullanıcı ünlü modacıya öfke yağdırdı: 'Saygısız!', 'Halt etmişsin', 'Yuh olsun sana!', 'Küçük beyin!'

Ünlülerin terzisi Yerlitaş, katıldığı bir davette şehitler için kullandığı skandal ifadeler sonrası Serkan Kaya'nın klibinden çıkarıldı.Serkan Kaya, 'Kara Gözlüm' şarkısının klibinde Nur Yerlitaş ile kamera karşısına geçmişti. Posta Gazetesi'nin haberine göre; Yerlitaş'ın şehitler için söylediği skandal sözler sonrası gelen tepkiler üzerine Kaya, klibi yayınlamaktan vazgeçti. Klip yeniden montaja girecek ve Yerlitaş'ın olduğu sahneler çöpe atılacak.



DEMET DE AFFETMEDİ

Yerlitaş'a bir tepki de Demet Akalın'dan geldi. Çok yakın oldukları bilinen Yerlitaş ve Demet Akalın'ın, şehitlerimiz hakkında sarf edilen sözlerin ardından arası açıldı. Demet Akalın, skandal sözlerin ardından sosyal medyada Yerlitaş'ı takipten çıkardı.

KULLANICILARDAN DEMET'E DESTEK

Demet Akalın'ın bu hamlesi üzerine  'Demet böyle hassas konularda kimseyi affetmez' yorumları geldi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX