0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Kasım 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:02 Kasım 2018 Cuma 00:00:00

Duygularının tarifi yok 

Üç aylık hamile olan Fahriye Evcen 'Çok heyecanlı ve mutluyum, duygularımın tarifi yok' dedi.  

Tolga ASLAN

Ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen önceki akşam Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Üç aylık hamile olan güzel oyuncu 'Yaşadığım duyguların tarifi yok, çok heyecanlı ve mutluyum' dedi. İlk haberi aldığında neler hissettiğini soran muhabirlere yanıt veren Özçivit, “Bu sorunun cevabı bizde kalsın, bu bizim özelimiz. Allah isteyen herkese nasip etsin, çok farklı bir mutluluk' dedi.   

HİÇ KİTAP OKUMAMIŞ 

Hamilelik sürecinde ilgili kitapları okuduğu ve tavsiye aldığı söylenen Fahriye Evcen, 'Tavsiye almadım, kitap falan da okumadım. Her şeyi doğalında zaten hissediyoruz, araştırmaya gerek yok. Doktorum gerekeni söylüyor. Aşerme falan da başlamadı' diye konuştu.

Yeni karakter için dinleniyor 

Gelecek yıl 'Diriliş Osman Gazi' dizisinin başrolünü üstelenecek olan Burak Özçivit, 'Proje netleşti, şu an için dinleniyorum. Hazırlık dönemi devam ediyor. Çok önemli ve zor bir karakter, o yüzden çok heyecanlıyım' dedi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX