0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Ekim 2021 Cumartesi 15:30:00 - Güncelleme:30 Ekim 2021 Cumartesi 15:30:00

Bülent Ersoy'un sahte PCR testleri nedeniyle hapis yatan ekibi konuştu: Bize hiç yardım edilmedi

Sanatçı Bülent Ersoy'un KKTC'de sahte PCR testleri nedeniyle 1 ay hapis yatan ekibi tahliye edildi. İstanbul'a dönen orkestranın davulcusu Ahmet İzgi, "Ben burada yoğun bakımda kaldım, entübe oluyordum. Benim ailemi bile aramadı" diyerek tepki gösterdi.

KKTC'ye giriş yaparken kullandıkları PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un orkestra ekibi 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Ersoy'un 21 kişilik orkestra ekibi tahliye edildi. İstanbul'a dönen orkestranın davulcusu Ahmet İzgi, Ersoy'a suçlamalarda bulundu. İzgi, "Bize hiçbir yardım etmedi! Ben burada yoğun bakımda kaldım, entübe oluyordum. Bülent Ersoy benim çoluk çocuğumu bile aramadı. Sadece kendi reklamı için konuşuyor!" dedi. İzgi bir arkadaşlarının hâlâ orada hapiste olduğunu sözlerine ekledi.

100 BİN LİRA GÖNDERDİM

Orkestrası ve ailerinden gelen tepkiler karşısında Bülent Ersoy, şunları söyledi: "Ben neyi hak ettim de, ne yaptım da, nerede bir terslik yaptım da bu şekilde hakaretlere maruz kaldım? Bunun hesabını soracağım. Kırgınlık değil, kızgınlık." Orkestrasına yardım etmek gibi bir zorunluluğu olmamasına rağmen 100 bin TL yardımda bulunduğunu söyleyen Ersoy, orkestrasındaki müzisyenlerden birinin eşinin doğumu için de aracı olduğunu söyledi.

Etiketler : bülent ersoy bülent ersoy orkestra sahte pcr testi magazin haberleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX